1. Hostinger
Hostinger is in 2004 opgericht in de geest van de ondernemer die met beperkte middelen een bedrijf opzet. Om deze reden is dit bedrijf begonnen met een premium aanbod, maar tegen een lagere prijs dan de concurrentie. Het is nu aanwezig in bijna 180 landen. In 2020 werd het door Bitcatcha erkend als de snelst groeiende hosting.
Voordelen van Hostinger
- Snelle servers zodat de informatie op je website niemand laat wachten.
- Door een abonnement af te sluiten, beschikt u ook over een domein en sjablonen voor het maken van uw site zonder extra kosten.
- Het biedt verschillende bronnen om te leren hoe u kunt profiteren van al zijn tools, dankzij video’s en handleidingen die beschikbaar zijn voor al zijn klanten.
Desventajas de Hostinger
- Het SSL-certificaat is alleen gratis bij het afsluiten van uw businessplan.
- Het heeft geen telefonische technische ondersteuning.
- Het restitutiebeleid van 30 dagen heeft verschillende gevallen die niet zijn inbegrepen, dus u moet het grondig analyseren voordat u een plan inhuurt.
2. SiteGround
SiteGround, opgericht in 2004, heeft servers in Amerika, Europa en Azië. Het biedt diensten aan miljoenen sites over de hele wereld. Het is een van de aanbevolen hostingservices voor degenen die hun pagina’s liever met Linux programmeren.
Voordelen van SiteGround
- Hun specialiteit is shared hosting. Ze zijn gespecialiseerd in WordPress, Joomla en Drupal.
- Als uw website veel bezoeken ontvangt, heeft deze provider geen maandelijkse limiet voor gegevensoverdracht, biedt hij een goede snelheid en een zeer goede klantenservice.
- Al hun abonnementen bevatten een SSL-certificaat.
Nadelen van SiteGround
- Het punt tegen: de prijs is iets hoger dan de rest.
- Hun goedkoopste abonnement geeft je hosting voor slechts één website.
- Tenzij u zich aanmeldt voor het duurste abonnement, heeft u geen toegang tot uw dagelijkse back-ups.
3. GoDaddy
Dit is een van de meest gebruikte providers om websites te maken en domeinen te kopen. Hun communicatie is vooral gericht op kleine bedrijven en ondernemers, aangezien ze hun klanten begeleiden vanaf het moment dat ze de naam kiezen die hun online aanwezigheid zal worden tot de opbouw van hun pagina’s. Er zijn veel meningen over GoDaddy, dus hieronder delen we de belangrijkste voor- en nadelen:
GoDaddy-voordelen
- Hoewel ze een verscheidenheid aan servers aanbieden, zijn er verschillende plannen die bij uw budget passen als u op zoek bent naar shared hosting.
- U kunt uw domein ook bij hen kopen. Als u een jaarlijks hostingplan afsluit, zijn er geen kosten verbonden aan het domein.
- Het is een WordPress-specialist met migratie met één klik, gratis thema’s en plug-ins, automatische updates, video’s en handleidingen tot uw beschikking om uw site als een professional te onderhouden.
Nadelen van GoDaddy
- Online aandacht en de chat voor technische ondersteuning zijn binnen beperkte uren beschikbaar.
- Aangezien het een aanbieder is met een grote klantenkring, is het mogelijk dat zijn servers vaak verzadigd zijn.
- De interfacetools zijn beperkt in vergelijking met andere aanbieders die voor dezelfde prijs meer variatie bieden.
4. HostGator
HostGator, opgericht in 2012, is gevestigd in Texas en heeft veel fans gekregen dankzij de gebruiksvriendelijke interface. Op hun pagina kondigen ze aan dat ze meer dan 8 miljoen sites op hun servers hebben gehost. Hoewel ze dedicated, reseller- en VPS-hosting aanbieden, is er gezegd dat cloudhosting is waar ze opvallen.
Voordelen van HostGator
- SSL-certificaat, domein- en scriptoverdracht.
- Elke dag technische ondersteuning, op elk moment via telefoon, chat en ticketsysteem.
- Hun cloudhostingplannen hebben een hogere snelheid, beveiliging en functies om uw website te optimaliseren.
Nadelen van HostGator
- Het beveiligingsback-upsysteem varieert met het hostingplan en u zult waarschijnlijk meer moeten betalen om degene te hebben die aan uw behoeften voldoet.
- Uw domein is gratis als u een abonnement van een jaar of langer koopt.
- U krijgt de beste prijs in hun plannen als u drie jaar van tevoren contracteert.
5. Google Cloud
Google verzamelde zijn webontwikkelingsapplicaties in één ruimte: alles wat verwijst naar technologie is opgeslagen in de cloud, inclusief een cloudhostingservice. Hoewel het gebruik ervan geen garantie is dat SEO-positionering of laadsnelheid prioriteit krijgt, is het de moeite waard om de oplossingen te kennen. Deze worden gepresenteerd op basis van de voordelen die ze bieden voor verschillende bedrijfs- en organisatiesectoren.
Voordelen van Google Cloud
- Google-hosting heeft het voordeel dat het gemakkelijk kan worden geschaald om te voldoen aan de grootte en behoeften van uw website naarmate deze groeit. Het vraagt niet veel eisen of wachttijd.
- U betaalt dus echt voor wat u aan ruimte in uw accommodatie gebruikt.
- U kunt profiteren van andere Google-tools voor uw site, zoals Google Compute Engine.
Nadelen van Google Cloud
- Geavanceerde technische kennis is nodig om het te beheren.
- U hebt tools van derden nodig om sjablonen en ontwerpbronnen te hebben om uw site er precies zo uit te laten zien als u wilt.
- Hun technische basisondersteuning is niet slecht. Zodra u echter iets gespecialiseerds nodig heeft, zult u meer moeten betalen om twijfels of problemen op uw site op te lossen.